Verzorgde barbecue in de regio Gemert

Alles onder één dak

Gevarieerd assortiment

Een eerlijke prijs

Bent u op zoek naar een volledig verzorgde barbecue in de omgeving van Gemert? Onze slagerij in Elsendorp biedt u diverse mogelijkheden tot een compleet verzorgd vleespakket voor op de barbecue. Heeft u een barbecue gepland voor een klein of groot gezelschap? Slager Vogels biedt u een ruim aanbod aan diverse stukken vlees voor op de barbecue. Bekijk het aanbod online.

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

De voordelen van een volledig verzorgde barbecue in de regio Gemert

Wanneer u een barbecue organiseert in de omgeving van Gemert, dan wilt u natuurlijk een goed verzorgde selectie aan vlees ter uw beschikking hebben. Slager Vogels biedt jou een selectie vleespakketten die compleet verzorgd zijn voor de barbecue. Deze vleespakketten zijn natuurlijk van de beste en lekkerste kwaliteit, zodat uw barbecue compleet verzorgd is van een diverse mix met welbekende spiesen, burgers, steaks en worsten. Heeft u aanvullende wensen? Ook dit is zeker mogelijk.

Een barbecue compleet verzorgd voor groepen

Wilt u gebruikmaken van een totaal verzorgde barbecue voor groepen, in de omgeving van Elsendorp en Gemert? Onze slagerij biedt u diverse pakketten voor op de barbecue aan die compleet verzorgd zijn voor groepen. U vindt bij ons pakketten voor groepen van 10 of 30 man. Heeft u een groter gezelschap? Geen probleem! Wij hebben namelijk ook barbecuepakketten voor grote groepen.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Bestel nu uw verzorgde vleespakketten

Wilt u een totaal verzorgde barbecue bestellen in de omgeving van Gemert? Bekijk dan het beschikbare aanbod bij ons op de website. Kies uw gewenste pakket en bestel eenvoudig online. U kunt uw bestelling afhalen of laten thuisbezorgen. Uiteraard kunt u ook altijd langskomen bij ons in de winkel om een bestelling te plaatsen. Heeft u aanvullende vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0492 352023.

Winkelwagen