Organiseer een barbecue voor 10 personen

Alles onder één dak

Gevarieerd assortiment

Een eerlijke prijs

Geeft u binnenkort een barbecue voor 10 personen? Dan is Slager Vogels uit Elsendorp dé keuze voor uw vleespakketten. Wij bieden diverse vleespakketten aan met lekkere stukjes vlees voor op de barbecue. Zo wordt uw gelegenheid zeker een succes. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan de verschillende pakketten online. 

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Een vleespakket bestellen voor een barbecue met 10 personen doet u bij ons

Wilt u een vleespakket voor 10 personen bestellen voor uw barbecue? Onze slagerij biedt u de keuze uit diverse barbecuepakketten die volledig verzorgd zijn. Zo hoeft u het vlees alleen nog te bereiden. Deze pakketten bestaan uit een lekkere mix van welbekende spiesen, burgers, steaks en worsten. Wilt u extra of andere stukken vlees? Dan kunt u natuurlijk ook speciale verzoeken bij ons wegleggen. Heeft u een barbecue gepland en wilt u daarom een barbecuepakket voor een grote groep? U vindt bij ons naast vlees voor 10 personen ook pakketten voor 30 personen voor op de barbecue.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Bestel nu voldoende vlees voor uw gezelschap

Wilt u vlees bestellen voor een barbecue van ongeveer 10 personen? Bekijk dan het beschikbare aanbod op de website. Bestel eenvoudig online en kies de optie tot afhalen of thuisbezorgen. U kunt natuurlijk ook bij ons in de winkel in Elsendorp langskomen om een bestelling te plaatsen. Wilt u meer weten over onze pakketten? Dan kunt u ook altijd contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0492 352023.

Winkelwagen