Bestelling plaatsen
Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment en plaats deze in de winkelmand. U kunt een account aanmaken of eenmalig als gast inloggen. 

Gratis thuisbezorgd
Kies welke bezorg dag voor u het beste uitkomt.
Vanaf € 75,- bezorgen we de bestelling gratis thuis. Ons systeem reken aan de hand van de postcode en het order bedrag uit of het gratis is of er bezorg kosten in rekening gebracht worden. 
Het is ook uiteraard ook mogelijk om de bestelling in de winkel af te halen binnen onze openingstijden.

Let op! We bezorgen vlees bestellingen gratis in de Gemeente Gemert-Bakel, Gemeente Boekel, Gemeente Sint Anthonis.
Voor een compleet verzorgde barbecue is ons gebied groter. Hoe hoger het order bedrag is hoe lager de bezorgkosten deze zijn vaak gratis.
Dit word bepaald als u uw gegevens invult en verder gaat met bestellen. Doe de postcodecheck om te zien of we ook bij jou bezorgen.

Eenvoudig betalen
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een orderbevestiging. Bij de aflevering ontvangt u de uiteindelijke factuur en kunt u met de pin betalen. 

  • Momenteel hanteren we de richtlijnen van het RIVM.
  • In verband met het corona virus vragen we momenteel om uitsluitend via de pin te betalen.
  • Houd rekening met klanten voor u in de winkel en wacht indien nodig even buiten tot er voldoende ruimte binnen is.
  • We doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.

Professioneel diepgevroren
Met zorg maken we de bestelling klaar en vriezen we deze professioneel in voor het behoud van de kwaliteit.
We houden zoveel mogelijk de aangegeven gewichten aan, het blijft echter een natuurproduct en hierdoor kunnen bestelde artikelen wat in gewicht afwijken.

U betaald uiteindelijk het gewicht van het vlees dat u van ons geleverd krijgt.

Eigen wagenpark en chauffeurs
Persoonlijk en met zorg komen we de bestelling diepgevroren afleveren. Onze bussen zijn voorzien van koel/vries ruimten om uw bestelling geconditioneerd bij u aan huis te leveren. 

Extra maatregelen omtrent het corona virus:
Omtrent het corona virus zijn we extra allert voor de gezondheid van ons personeel maar ook u als klant. We plaatsen de bestelling bij u aan de voordeur en bellen even aan. U kunt dan de betaling op de pin automaat uitvoeren die we er bovenop leggen. De chauffeur heeft in de bus de nodige desinfectie middelen voor de aparatuur en zichzelf te desinfecteren.

Gebruik van uw vlees:
Haal het vlees zo’n 24 uur van tevoren uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien. Haal het vlees een uur voor gebruik uit de koelkast om op kamertemperatuur te brengen alvorens het te bereiden. Bent u vergeten om uw vlees uit te leggen? Leg het dan met de vacuumverpakking in het koud water om het mooi en toch snel te laten ontdooien!

Eet smakelijk!