Een stukje
Geschiedenis
Na eerst 4 jaar het bedrijf in Gemert gerund te hebben zijn Gerard en Ria Vogels 4 oktober 1991 in Elsendorp begonnen. De passie voor het slagersvak kreeg op den duur ook vat op Gijs en nadat hij de nodige opleidingen had gevolgd en ervaring elders had opgedaan is hij in 2011 volledig thuis gaan werken.
Onze
Webshop
Zijn afstudeerproject heeft Gijs meteen in de praktijk gebracht, een webshop voor het bekijken van het grote assortiment en het bestellen van het vlees. Wat het bedrijf nog steeds heel bijzonder en bijna uniek maakt is dat alles net als 25 jaar geleden nog onder 1 dak gebeurt: het slachten, uitbenen en het verwerken van het vlees voor verschillende doeleinden en producten. Alles volgens vaste receptuur en waar mogelijk met een Clear label. Zonder toevoegingen van diverse E nummers.
De beste
BBQ
Vroeger was het meer gericht op 25 kg porties, maar nu alles panklaar en per gewenst gewicht en aantal vacuüm verpakt. Daarnaast zijn er steeds meer boerderijwinkels waar Slager Vogels vaak hun eigen vlees voor slacht en diepvries klaar maakt. En natuurlijk niet te vergeten de BBQ, een groot onderdeel van het bedrijf, compleet verzorgt met verschillende pakketten in vlees, vis, vegetarisch en de huisgemaakte salades en sauzen.