Een stukje

Geschiedenis

Na eerst 4 jaar het bedrijf in Gemert gerund te hebben zijn Gerard en Ria Vogels 4 oktober 1991 in Elsendorp begonnen. De passie voor het slagersvak kreeg op den duur ook vat op Gijs en nadat hij de nodige opleidingen had gevolgd en ervaring elders had opgedaan is hij in 2011 volledig thuis gaan werken.

 
slager-vogels-gemert-elsendorp-slagerij-impressie-winkel-2

Onze

Webshop

Zijn afstudeerproject heeft Gijs meteen in de praktijk gebracht, een webshop voor het bekijken van het grote assortiment en het bestellen van het vlees. Wat het bedrijf nog steeds heel bijzonder en bijna uniek maakt is dat alles net als 25 jaar geleden nog onder 1 dak gebeurt: het slachten, uitbenen en het verwerken van het vlees voor verschillende doeleinden en producten. Alles volgens vaste receptuur en waar mogelijk met een Clear label. Zonder toevoegingen van diverse E nummers.

slager-vogels-gemert-elsendorp-slagerij-impressie-winkel-1

De beste

BBQ

Vroeger was het meer gericht op 25 kg porties, maar nu alles panklaar en per gewenst gewicht en aantal vacuüm verpakt. Daarnaast zijn er steeds meer boerderijwinkels waar Slager Vogels vaak hun eigen vlees voor slacht en diepvries klaar maakt. En natuurlijk niet te vergeten de BBQ, een groot onderdeel van het bedrijf, compleet verzorgt met verschillende pakketten in vlees, vis, vegetarisch en de huisgemaakte salades en sauzen.

voordeel-pakket-mei.jpg

Eigen

Slagerij

Slagerij Vogels heeft het slachten/uitbenen en verdere productie in eigen beheer. Dat betekend dat wij een eigen gecertificeerde E.E.G. (Europese Economische Gemeenschap) slacht-/uitsnijruimte hebben waar wij wekelijks runderen, kalveren, varkens en lammeren slachten. Dit is voor eigen verkoop, webshop en catering, huisslachtingen voor boeren, boerderijwinkels met vlees verkoop, buurtsupers en diverse horeca klanten. Alles staat bij ons in het teken van de wensen van de klant en we proberen altijd een passende oplossing te zoeken in goed overleg met de klant.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Of wilt u gewoon even praten over uw slagerswensen? Neem gerust contact met ons op.