Verse vleesproducten

Alles onder één dak

Gevarieerd assortiment

Een eerlijke prijs

Voor al uw verse vleesproducten gaat u naar Slager Vogels in Elsendorp nabij Gemert. Wij bieden vlees, vleeswaren, maaltijden, salades en brood van absolute ambacht. Staat er vanavond bij u een vleesgerecht op het menu? Door een bezoek aan onze slagerij in Elsendorp in de buurt van Gemert te brengen, bent u verzekerd van een heerlijk malse, verse vleesproducten om uw maaltijd tot een succes te maken! Daarnaast kunt u bij ons ook verse vleesproducten online bestellen.

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Verschillende verse vleesproducten om ieder gerecht naar een hoge niveau te tillen

Wilt u verse vleesproducten online bestellen? Bent u een échte vleesliefhebber en loopt het water u al in de mond wanneer u denkt aan een entrecote, bavette of ossenhaas? Met het uitgebreide aanbod vol vleesproducten en vleeswaren hebben we bij onze slagerij in Elsendorp nabij Gemert voor ieder wat wils. Wij werken al ruim 25 jaar volgens vaste receptuur en waar mogelijk met een Clear label. Ook worden er geen E-nummers toegevoegd. Bij ons gebeurt het hele proces om tot kwaliteitsvlees te komen onder één dak: het slachten, uitbenen en het verwerken van het vlees. Vervolgens maken wij er in onze slagerij vlak bij Gemert verschillende, verse vleesproducten van. Bovendien vindt u bij ons verschillende verse vleesproducten voor op de barbecue en gourmetpakketten. Bestel een volledig barbecuemenu gourmetpakket of kies precies de vleesproducten uit die u het liefst bereidt op de barbecue. Een feestmaal gegarandeerd!

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Neem contact met ons op of kies ervoor uw verse vleesproducten online te bestellen

Bij Slager Vogels in Elsendorp nabij Gemert luisteren we graag naar uw wensen rondom de verse vleesproducten die u wilt. Dan laten we u graag genieten van een mals, smaakvol en verantwoord vleesproduct. Kies ervoor om uw verse vlees producten online te bestellen en haal het de volgende dag af in de winkel of laat het thuisbezorgen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij ons langs te komen nabij Gemert tijdens de openingstijden om de verse vleesproducten te bekijken. Heeft u nog vragen? Bel naar 0492 352023 en wij beantwoorden ze graag.

Winkelwagen