Verse vleesproducten nabij Gemert

Zelf-slachtende slager

Kwaliteitsvlees

Eerlijk geprijsd

Voor al uw verse vleesproducten gaat u naar Slager Vogels in Elsendorp nabij Gemert. Wij bieden vlees, vleeswaren, maaltijden, salades en brood van absolute ambacht. Staat er vanavond bij u een vleesgerecht op het menu? Door een bezoek aan onze slagerij te brengen, bent u verzekerd van heerlijk malse, verse vleesproducten om uw maaltijd tot een succes te maken!

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Verschillende verse vleesproducten om ieder gerecht naar een hoger niveau te tillen

Bent u een échte vleesliefhebber en loopt het water u al in de mond wanneer u denkt aan een entrecote, bavette of ossenhaas? Met het uitgebreide aanbod vol vleesproducten en vleeswaren hebben we bij onze slagerij voor ieder wat wils. Wij werken al ruim 25 jaar volgens vaste receptuur en waar mogelijk met een Clear label. Ook worden er geen E-nummers toegevoegd aan de vleesproducten. Bij ons gebeurt het hele proces, om tot kwaliteitsvlees te komen, onder één dak: het slachten, uitbenen en het verwerken van het vlees. Vervolgens maken wij er verse vleesproducten van. Wilt u liever het vlees online bestellen? Via ons online aanbod kunt u bijvoorbeeld eenvoudig gourmetpakketten bestellen.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Neem contact met ons op of kies ervoor uw verse vleesproducten online te bestellen

Bij Slager Vogels luisteren we naar uw wensen rondom de verse vleesproducten die u wilt. Geniet van ons malse, smaakvolle vlees en kies ervoor om de verse vleesproducten online te bestellen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij ons langs te komen nabij Gemert tijdens de openingstijden om de verse vleesproducten te bekijken. Heeft u nog vragen? Bel naar 0492 352023 en wij beantwoorden ze graag.

Winkelwagen