De verse

Slagerij

Bent u op zoek naar een slager waar u online vlees en andere vleesproducten kunt bestellen in Sint Anthonis? Bij Slager Vogels uit Elsendorp, in de buurt van Sint Anthonis, rekent u op kwaliteitsvlees, wanneer u online vlees gaat kopen. Wij verzorgen namelijk zelf het slachten, uitbenen en het verwerken van het vlees. Dit doen we volgens een vaste receptuur en zonder toevoegingen van E-nummers.

Zelf-slachtende slager

Kwaliteitsvlees

Eerlijk geprijsd

Start met online vlees bestellen en

Geniet van echte kwaliteit

Wilt u vlees online kopen? Bij onze slagerij vindt u een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvlees en andere vleesproducten die u online kunt bestellen. Wij bezorgen bij u thuis in de regio Gemert, Boekel en Sint Anthonis. Hoe hoger het orderbedrag, hoe lager de bezorgkosten! Organiseert u bijvoorbeeld binnenkort een barbecue? Bij ons kunt u eenvoudig barbecueproducten bestellen. Daarnaast kunt u bij ons onder meer:

Ook voor het online bestellen van vleesproducten voor op brood, complete maaltijden en salades kiest u voor ons. Doordat wij meer dan 25 jaar ervaring hebben in het vak, weten wij precies hoe we het vlees, dat u bij ons online kunt kopen, zo mals en smaakvol mogelijk krijgen. Het vlees en de vleesproducten die u bij ons online kunt bestellen, komen van lokale veehouders waarmee wij samenwerken. Hierna verzorgen de vakmensen van onze slagerij het klaarmaken van het vlees.

Vlees kopen

Eenvoudig online

Weet u al precies welk vlees u wilt kopen? Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment, kies een bezorgdag en plaats uw bestelling. Wij weten uw bestelling al binnen dertig uur bij u thuis te bezorgen! Wilt u uw bestelling in de winkel afhalen? Ook dat is bij ons mogelijk. Bij vragen over het online bestellen van ons vlees en de diverse vleesproducten neemt u contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0492 352023.