Barbecueproducten bestellen

Alles onder één dak

Gevarieerd assortiment

Een eerlijke prijs

Wilt u barbecueproducten bestellen? Bij Slager Vogels in Elsendorp vindt u een ruim aanbod barbecueproducten met verschillende vleessamenstellingen. Er moeten namelijk burgers, spiezen en steaks komen, maar misschien heeft u ook nog toebehoren nodig voor de barbecue? U kunt bij ons ook terecht voor houtskool en barbecuehandschoenen. Zo gaat u zeker uw barbecue een succes te maken.

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Kies uit een ruim aanbod barbecueproducten om te bestellen

Het beste kwaliteitsvlees tegen een eerlijke prijs voor de boer: dat is waar wij bij Slager Vogels in Elsendorp voor staan. Wij bieden verschillende soorten vlees aan die ook geschikt zijn voor op de barbecue. Bestel kipsaté of andere spiezen en u slaat de plank nooit mis. Kies ervoor om een kalfsrollade op een laag pitje langzaam gaar te laten worden, haal de worstjes tevoorschijn of kies voor de all-time favorite: burgers. Wij hebben werkelijk alle barbecueproducten die u eenvoudig online kunt bestellen! Wij zorgen dan ook dat de gehele catering voor uw BBQ verzorgd is. Daarnaast is het mogelijk oom een compleet verzorgd barbecuemenu te bestellen voor 4 tot 30 personen of voor grotere groepen. Dan krijgt u van alles wat!

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Plaats uw bestelling

Weet u al precies wat voor barbecueproducten of vleeswaren u wilt bestellen? Of wilt u nog even op uw gemak rondkijken? Bekijk het volledige aanbod online en plaats eenvoudig een bestelling. Check vooraf of wij ook bij u bezorgen door uw postcode onderaan de pagina in te vullen. Dan ziet u direct wat de eventuele bezorgkosten zijn. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492 352023.

Winkelwagen