Barbecue voor 30 personen

Alles onder één dak

Gevarieerd assortiment

Een eerlijke prijs

Bent u op zoek naar vlees voor op de barbecue voor 30 personen? Dan zit u bij Slager Vogels in Elsendorp, nabij Gemert zeker goed. Wij zijn een zelf-slachtende slagerij waar u alles voor op de barbecue onder één dak kunt vinden. Geeft u binnenkort een feest of gaat u gewoon lekker barbecueën? Kies dan zeker voor onze lekkere stukken vlees. Bekijk het aanbod online. 

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Genieten met ons vlees voor op de barbecue voor 30 personen

Wilt u gebruikmaken van een pakket met vlees voor op de barbecue voor ongeveer 30 personen? Onze slagerij in Elsendorp, nabij Gemert biedt u diverse pakketten met barbecuevlees. Zo vindt u bij ons zeker ook barbecuepakketten voor groepen. U kunt bij ons natuurlijk terecht voor de welbekende spiesen, burgers, steaks, worsten en al het andere vlees voor op de barbecue in ons pakket voor 30 personen. Met onze vleespakketten wordt uw barbecue zeker een succes.

Pakket met vlees voor de barbecue voor 30 personen en andere hoeveelheden

Bent u geïnteresseerd in ons pakket met vlees voor op de barbecue voor 30 personen? Bekijk dan de verschillende vleessamenstellingen online. Wij bieden diverse vleesvoordeelpakketten aan. Heeft u een evenement op de planning staan maar bent u in een kleiner gezelschap dan 30 personen? Geen probleem! U kunt bij ons ook terecht voor barbecuevleespakketten voor 10 personen.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Kies uw vleessamenstelling online en bestel nu

Wilt u vlees voor op de barbecue bestellen voor 30 personen? Bekijk dan het beschikbare aanbod bij ons op de website. U kunt eenvoudig online bestellen en dit bij ons in de winkel afhalen of laten thuisbezorgen. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons in de winkel in Elsendorp langskomen. Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u aanvullende vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0492 352023.

Winkelwagen