Barbecuepakket bestellen

Alles onder één dak

Gevarieerd assortiment

Een eerlijke prijs

Wilt u een barbecuepakket bestellen in de omgeving van Gemert? Bij Slager Vogels in Elsendorp staan we voor u klaar met een barbecuepakket voor iedere gelegenheid! U vindt bij ons een zeer uitgebreid aanbod met verschillende soorten vlees voor op de barbecue. Voor alle liefhebbers van bijvoorbeeld steaks, burgers, spareribs, kip en beef hebben wij ontzettend veel te bieden. Wij hebben een volwaardig barbecuepakket dat u eenvoudig online kunt bestellen bij ons in omgeving Gemert; een BBQ-pakket voor een geslaagde barbecueavond!

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Een barbecuepakket bestellen voor het hele gezelschap bij de slager in Elsendorp

Bij ons bedrijf in de omgeving van Gemert kunt u een barbecuepakket bestellen voor iedere gelegenheid. Ongeacht of u nu met vier, twintig of dertig mensen gaat barbecueën, met onze barbecuepakketten voorzien van verse vleesproducten heeft iedereen een mals en smaakvol stuk vlees. Wat voor barbecuepakket gaat u bestellen bij Slager Vogels in Elsendorp, nabij Gemert? Wij hanteren in Gemert al ruim 25 jaar een vaste receptuur om uw vlees van hoge kwaliteit te krijgen. Zo is ons vlees gemaakt zonder toevoegingen van E-nummers en waar nodig met een Clear label. U kunt bij ons een barbecuepakket bestellen dat panklaar en vacuüm verpakt is per gewenst gewicht en aantal. Vindt u het lastig om te bepalen welk BBQ-pakket of welk vlees u moet kiezen voor uw barbecue in de omgeving van Gemert? Laat u dan adviseren door onze medewerkers. Met een grote passie voor kwaliteitsvlees en het bereiden ervan, delen wij onze kennis graag met u.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Laat ons weten wat voor vlees u graag wilt

Kom langs bij Slager Vogels in Elsendorp, nabij Gemert, om een barbecuepakket en barbecueproducten uit te kiezen of bekijk eenvoudig online welk vlees u wilt bestellen voor uw BBQ. Heeft u een keuze gemaakt? Bestel dan nu online! Wij luisteren altijd graag naar uw wensen om zo de beste oplossing te vinden. Dan geniet u binnenkort van een mals, smaakvol en verantwoord vleesproduct rechtstreeks vanaf uw eigen barbecue! Heeft u tussentijds nog vragen? Bel naar 0492 352023 en wij beantwoorden ze graag. Daarnaast kunt u ook het contactformulier op de website invullen.

Winkelwagen