Barbecuepakket bestellen

Alles onder één dak

Gevarieerd assortiment

Een eerlijke prijs

Wilt u een barbecuepakket bestellen in de omgeving van Gemert? Bij Slager Vogels in Elsendorp staan we voor u klaar! Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod met verschillende soorten vlees voor op de barbecue. Voor alle liefhebbers van bijvoorbeeld steaks, burgers, spareribs, kip en beef hebben wij ontzettend veel te bieden. Wij hebben een volwaardig barbecuepakket dat u eenvoudig online kunt bestellen bij ons in omgeving Gemert; een BBQ-pakket voor een geslaagde barbecueavond!

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Een barbecuepakket bestellen voor het hele gezelschap

Of u nu met 4, 20, 30 of meer mensen gaat barbecueën in de omgeving van Gemert: met een BBQ-pakket van Slager Vogels voorziet u iedereen van een mals en smaakvol stuk vlees. Wat voor barbecuepakket gaat u bestellen bij onze slagerij nabij Gemert? Welk BBQ-pakket u ook uitkiest; wij hanteren in Gemert al ruim 25 jaar een vaste receptuur om uw vlees van hoge kwaliteit te krijgen. Wij voeren alles zelf uit, van het slachten en uitbenen tot aan het verwerken van het vlees. Wij verwerken het vlees zonder toevoegingen van E-nummers en waar nodig met een Clear label. We maken alles panklaar en verpakken het vacuüm per gewenst gewicht en aantal. Vindt u het lastig om te bepalen welk BBQ-pakket of welk vlees u moet kiezen voor uw barbecue in de omgeving van Gemert? Laat u dan adviseren door onze medewerkers. Met een grote passie voor kwaliteitsvlees en het bereiden ervan, delen wij onze kennis graag met u.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Laat ons weten wat voor vlees u graag wilt

Kom bij ons langs in Elsendorp, nabij Gemert, om een barbecuepakket en barbecueproducten uit te kiezen of bekijk eenvoudig online welk vlees u wilt bestellen voor uw BBQ. Wij luisteren altijd graag naar uw wensen om zo de beste oplossing te vinden. Dan geniet u binnenkort van een mals, smaakvol en verantwoord vleesproduct rechtstreeks vanaf uw eigen barbecue! Heeft u tussentijds nog vragen? Bel naar 0492 352023 en wij beantwoorden ze graag.
Winkelwagen