Barbecuepakket kopen nabij Gemert

Zelf-slachtende slager

Kwaliteitsvlees

Eerlijk geprijsd

Wilt u een uitgebreid barbecuepakket bestellen bij een slager in de omgeving van Gemert en Boekel? Bij Slager Vogels in Elsendorp staan we voor u klaar met een barbecuepakket voor iedere gelegenheid! U vindt bij ons een zeer uitgebreid aanbod met verschillende soorten vlees voor op de barbecue. Voor alle liefhebbers van bijvoorbeeld steaks, burgers, spareribs, kip en beef hebben wij ontzettend veel te bieden. Met ons BBQ-pakket weet u zeker dat uw barbecue in de omgeving van Gemert slaagt! 

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Een barbecuepakket bestellen bij de slager voor uw hele gezelschap

Bij onze slagerij kunt u een barbecuepakket bestellen voor iedere gelegenheid. Geeft u een barbecue voor tien personen? Met ons barbecuepakket voorziet u iedereen van heerlijk mals en smaakvol vlees. Het vlees in ons barbecuepakket is van hoge kwaliteit, doordat wij als slager al meer dan 25 jaar een vaste receptuur gebruiken om het vlees op smaak te brengen. Het barbecuepakket met verse vleesproducten, dat u bij ons kunt bestellen, is panklaar en wordt vacuüm verpakt per gewenst gewicht en aantal. Weet u niet welk BBQ-pakket u nodig heeft voor uw barbecueavond? Of geeft u een barbecue voor dertig personen of meer? Laat u dan adviseren door onze medewerkers. Wij delen graag onze kennis met u door een compleet barbecuemenu voor u samen te stellen. 

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Organiseer een geslaagde barbecue met ons BBQ-pakket

Wilt u graag barbecueproducten bestellen bij een slager, zoals een compleet barbecuepakket? Bij ons zit u goed. Bekijk ons ruime aanbod en kies ervoor om online te bestellen of kom langs en laat u adviseren over welk BBQ-pakket past bij uw avond. We luisteren naar uw wensen en komen samen tot de beste oplossing. Heeft u vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op via 0492 352023 en geniet binnenkort van een verzorgde barbecueavond met een heerlijk vers BBQ-pakket!

Winkelwagen