Barbecue pakket bestellen

✔️” betekenis: vinkje Emoji | EmojiAllARRANGEMENTEN V.A. 6 PERSONEN TE BESTELLEN ✔️” betekenis: vinkje Emoji | EmojiAllV.A. 10 PERS. INCL. BORDEN/BESTEK EN BBQ + BRIKETTEN ✔️” betekenis: vinkje Emoji | EmojiAll V.A. €150,- GRATIS BEZORGD (ELSENDORP + 20KM)

 

Willen jullie genieten van heerlijk ambachtelijk vlees, salades, brood en sauzen bij een barbecue pakket compleet verzorgd bestellen?
Dan ben je bij Slager Vogels in Elsendorp aan het juiste adres!
Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod met verschillende pakketten die uit verschillende soorten vlees bestaan voor op de barbecue.
Een BBQ-pakket voor een geslaagde barbecue avond!

  • pleet verzorgd?
    Met alle benodigdheden erbij geleverd.
    De complete bestelling word bezorgd en weer opgehaald.
    Ook doen wij de afwas voor u.ij bezorgen al GRATIS in de volgende plaatsen
    :

 ]

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbecue compleet verzorgd

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen


Barbecue vlees
Los bestellen

Bestel het lekkerste barbecue vlees

Een barbecuepakket bestellen voor het hele gezelschap

Of u nu met 4, 20, 30 of meer mensen gaat barbecueën in de omgeving van Gemert: met een BBQ-pakket van Slager Vogels voorziet je iedereen van een mals en smaakvol stuk vlees. Wat voor barbecue pakket gaat u bestellen bij onze slagerij nabij Gemert? Welk BBQ-pakket u ook uitkiest; wij hanteren in Gemert al ruim 25 jaar een vaste receptuur om uw vlees van hoge kwaliteit te krijgen. Wij voeren alles zelf uit, van het slachten en uitbenen tot aan het verwerken van het vlees. Wij verwerken het vlees zonder toevoegingen van E-nummers en waar nodig met een Clear label.
Vindt je het lastig om te bepalen welk BBQ-pakket of welk vlees je moet kiezen voor  barbecue in de omgeving van Gemert? Laat u dan adviseren door onze medewerkers. Met een grote passie voor kwaliteitsvlees en het bereiden ervan, delen wij onze kennis graag met u.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Laat ons weten wat voor vlees u graag wilt

Kom bij ons langs in Elsendorp, nabij Gemert, om een barbecuepakket en barbecueproducten uit te kiezen of bekijk eenvoudig online welk vlees je wilt bestellen voor de BBQ. Wij luisteren altijd graag naar de wensen om zo de beste oplossing te vinden. Dan geniet u binnenkort van een mals, smaakvol en verantwoord vleesproduct rechtstreeks vanaf uw eigen barbecue! Heeft u tussentijds nog vragen? Bel naar 0492 352023 en wij beantwoorden ze graag.

Winkelwagen

Install this webapp on your iPhone: tap share icon and then Add to homescreen.