Barbecue catering nabij Gemert

Alles onder één dak

Gevarieerd assortiment

Een eerlijke prijs

Organiseert u binnenkort een barbecue en gaat u hiervoor de catering verzorgen in de omgeving van Gemert? Dan wilt u natuurlijk uw gasten van mals vlees voorzien. Slager Vogels in Elsendorp, nabij Gemert, heeft hierom een uitgebreid assortiment vlees zodat u de catering van uw BBQ tot een groot succes te maken.

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Uw barbecue wordt een succes met de catering van onze slagerij in Gemert

Heeft u BBQ op de planning staan en wilt u hiervoor gebruikmaken van onze catering in de omgeving van Gemert? Bij ons nabij Gemert vindt u namelijk een compleet verzorgde catering voor uw barbecue door uw eigen mix samen te stellen. Wanneer u de catering gaat verzorgen bij een BBQ in omgeving van Gemert, dan is het zaak om een gevarieerd aanbod met vleeswaren te serveren tijdens de barbecue. Ga voor kwaliteitsvlees uit de directe omgeving van Gemert en de catering voor uw barbecue wordt geheid een succes! De smaak van eersteklas vlees herkent u onmiddellijk. Wij werken samen met lokale veehouders die precies weten welke kwaliteit wij zoeken. Vervolgens doen onze vakmensen de rest: zij zorgen voor de juiste verwerking, zodat u geniet van het lekkerste vlees van de catering tijdens uw BBQ in de omgeving van Gemert. Kies onder andere uit:

  • Low & slow
  • Special cuts
  • Steaks en roast
  • Spiezen en specials
  • Burgers en worsten
  • Barbecuemenu’s compleet verzorgd 4-30 personen
  • Barbecuemenu’s compleet verzorgd 30+ personen

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Kom langs of laat het vlees bezorgen

Wilt u catering bestellen voor uw barbecue in de omgeving van Gemert? Mals, smaakvol en verfijnd: dat is het vlees dat u bij ons koopt. Organiseert u de catering tijdens een BBQ in de omgeving van Gemert en zoekt u daarom heerlijk vlees dat u tijdens uw barbecue kunt serveren? Kom dan bij ons langs in Elsendorp en bekijk het aanbod met barbecueproducten. Bent u benieuwd of wij ook bij u bezorgen? Vul uw postcode in en zie direct wat de eventuele bezorgkosten zijn. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via 0492 352023.

Winkelwagen