Welkom bij

Slager Vogels

Welkom bij Slager Vogels, dé zelf slachtende slager in de regio. Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardig vlees, ambachtelijk bereid en met oog voor mens, dier en milieu. Als zelf slachtende slager weten wij precies waar ons vlees vandaan komt en kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Onze complete service betekent dat wij u niet alleen voorzien van topkwaliteit vlees, maar ook van alles wat u nodig heeft voor een geslaagde barbecue, zoals houtskool, briketten, accessoires, sauzen en marinades.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen genieten van eerlijk en duurzaam vlees, en daarom werken wij uitsluitend met lokale leveranciers die dezelfde normen en waarden delen. Daarnaast bieden wij een uitgebreide selectie aan vleesproducten, zodat er voor iedereen wat wils is. Of het nu gaat om een sappige biefstuk, een smakelijke hamburger of een verrassend stukje wild: bij Slager Vogels bent u aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over onze producten en diensten, of heeft u speciale wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of kom langs in onze winkel. Ons team van ervaren professionals staat altijd voor u klaar en helpt u graag verder. Bij Slager Vogels is het genieten van het goede leven!

Video afspelen

Onze

Winkel

Onze slagers helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze en onze producten zijn altijd vers en van de hoogste kwaliteit. Kom langs en ervaar het zelf!
slager-vogels-gemert-elsendorp-slagerij-impressie-winkel-3
slager-vogels-gemert-elsendorp-slagerij-impressie-winkel-2
slager-vogels-gemert-elsendorp-slagerij-impressie-winkel-1
voordeel-pakket-mei.jpg