Gourmetpakket bestellen

Alles onder één dak

Gevarieerd assortiment

Een eerlijke prijs

Wanneer u een gourmetpakket gaat bestellen, wilt u uiteraard wel een gevarieerd pakket ontvangen met écht kwaliteitsvlees. Daar bent u bij Slager Vogels van verzekerd. Haal bij onze slagerij in Elsendorp, vlak bij Gemert, een gourmetpakket met hamburgers, speklapjes, shaslicks, saté en nog veel meer. Alles om uw gourmetavond te laten slagen!

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Een smaakvol en veelzijdig gourmetpakket bestellen

Bij Slager Vogels in Elsendorp, nabij Gemert, zijn wij u graag van dienst om een gourmetpakket te leveren met écht kwaliteitsvlees. Wij werken al  25 jaar volgens vast receptuur en waar mogelijk met een Clear label, zonder toevoegingen van diverse E-nummers. Bovendien gebeurt alles bij ons onder één dak. Het slachten, uitbenen en het verwerken van het vlees voor verschillende doeleinden en producten doen wij zelf. Dat maakt ons dan ook zo uniek! Hierdoor bieden wij u mals, smaakvol en verantwoord vlees aan wanneer u een gourmetpakket gaat bestellen uit onze slagerij nabij Gemert. Naast vlees en vleeswaren voorzien wij u ook graag van salades, sauzen en vers brood om uw gourmetavond compleet te maken.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Bestel een gourmetpakket naar keuze bij onze slagerij nabij Gemert

U kunt gemakkelijk en snel 24 uur per dag een gourmetpakket bestellen via onze webshop. Als u het pakket vandaag bestelt, heeft u het morgen al in huis of is het af te halen in de winkel. Gaat u een klassiek, chique, puur of feestelijk gourmetpakket uit onze winkel nabij Gemert bestellen? Bekijk het volledige assortiment en maak uw keuze. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492 352023.
Winkelwagen

Install this webapp on your iPhone: tap share icon and then Add to homescreen.