Gourmetvlees kopen nabij Gemert

Zelf-slachtende slager

Kwaliteitsvlees

Eerlijk geprijsd

Wilt u gourmetvlees bestellen in de buurt van Gemert en Sint Anthonis? Gourmetvlees van de beste kwaliteit koopt u bij Slager Vogels in Elsendorp. Van heerlijk mals vlees tot salades en sauzen, kruidenboter, brood en groentes; bij ons vindt u alles voor een heerlijke avond gourmetten. Wij verwelkomen u graag in onze winkel of kies ervoor om het heerlijke gourmetvlees online te bestellen.

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbecue

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Gourmetvlees bestellen of afhalen bij onze slagerij

Heeft u een avond gourmetten op de planning staan? Daarvoor dient het nodige in huis gehaald te worden. Daarom kunt u bij onze slagerij eenvoudig online gourmetvlees bestellen. Wij bieden diverse gourmetpakketten aan. Denk bijvoorbeeld aan het klassieke pakket, hierin vindt u alle welbekende verse vleesproducten. Of kies voor het chique pakket, met ons beste vlees van de hoogste kwaliteit! Het slachten, uitbenen en verdere productie van het vlees hebben wij volledig in eigen beheer. Hierdoor bevat het vlees geen toegevoegde E-nummers en geniet u van mals, smaakvol en vooral eerlijk vlees! Door bij ons uw gourmetvlees te bestellen, weet u zeker dat u niets mist.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Ontdek de bezorgmogelijkheden die wij u aanbieden

Wilt u bij ons gourmetvlees bestellen en afhalen? Het gourmetvlees is tijdens de openingstijden bij ons af te halen in onze winkel. Wanneer u het gourmetvlees gaat bestellen, checkt u voorafgaand onderaan de pagina of wij ook bij u bezorgen. Vul uw postcode in en zie direct wat de eventuele bezorgkosten zijn wanneer u online wilt bestellen. Heeft u nog vragen over het gourmetvlees of over wat wij nog meer aanbieden? Stel uw vragen door contact met ons op te nemen via 0492 352023.

Winkelwagen