Online

Barbecuevlees bestellen

Wilt u online barbecuevlees bestellen voor uw barbecueavond in de omgeving van Gemert, Boekel en Sint Anthonis? Het lekkerste BBQ-vlees koopt u bij Slager Vogels in Elsendorp, nabij Gemert. U proeft de pure smaak van kwaliteitsvlees in onze producten, die wij zelf verwerken. Zowel het slachten en uitbenen als het verwerken van het vlees gebeurt bij ons onder één dak. Voor de vleesverwerking gebruiken we een oude familie receptuur, waardoor u geniet van authentiek, mals en smaakvol vlees zónder toevoegingen van E-nummers. Kortom: ons eerlijke BBQ-vlees is van de hoogste kwaliteit!

Zelf-slachtende slager

Kwaliteitsvlees

Eerlijk geprijsd

Bestel online uw barbecuevlees bij ons en

Geniet van een geslaagde avond

Verzorgt u binnenkort de catering voor een barbecue? Bij onze slagerij kunt u eenvoudig online al uw barbecuevlees bestellen. Een avondje barbecueën is puur genieten. Nodig vrienden en familie uit, schenk een drankje in en leg verschillende, smaakvolle lappen BBQ-vlees op de grill. Iedereen geniet gegarandeerd van onze welbekende spiesen, burgers, steaks en worsten!

Barbecuevlees in

Pakketten bestellen

Wanneer u online barbecuevlees wilt bestellen, vindt u gegarandeerd geschikte opties in ons uitgebreide aanbod. Wij hebben verschillende barbecuepakketten die passen bij allerlei gelegenheden. Of u nu een avond gaat barbecueën met een groep van vier man, of een barbecue voor dertig personen organiseert; bij ons koopt u barbecuevlees voor allerlei situaties. We hebben zelfs kinderpakketten en vegetarische pakketten in het aanbod. Wat voor BBQ-vlees zoekt u? Laat het ons weten. Wij adviseren u graag over onze verse vleesproducten!