Het barbecuepakket voor een grote groep

Alles onder één dak

Gevarieerd assortiment

Een eerlijke prijs

Bent u op zoek naar een barbecuepakket voor een grote groep? Slager Vogels biedt u een selectie aan vlees voor op de barbecue, dat ook geschikt is voor een grote groep. Wij bieden u vers vlees van hoge kwaliteit, waarmee uw barbecue zeker zal slagen. Bekijk ons uitgebreide aanbod online.

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Een barbecuepakket voor een grote groep van onze slagerij

Heeft u binnenkort een evenement of feest gepland en wilt u hiervoor gebruikmaken van een barbecuepakket voor een grote groep van onze slagerij? Onze slagerij biedt u een selectie aan stukken vers vlees voor op de barbecue ideaal voor grote groepen. Dit zeker omdat de pakketten voor een grote groep die wij aanbieden bestaan uit een mix van welbekende spiesen, burgers, steaks, worsten en meer vers vlees voor op de barbecue. Heeft u een speciaal verzoek of wilt u een extra hoeveelheid van een bepaald stuk vlees? Laat het ons dan weten.

Vlees voor op de barbecue voor een grote en kleine(re) groep

Onze slagerij in Elsendorp, nabij Gemert biedt u een ruime keuze tot een barbecuepakket voor een grote of kleine(re) groep. Zo kunt u bij ons vers vlees bestellen voor op de barbecue voor 10 personen, maar bijvoorbeeld ook voor een compleet barbecuemenu voor 30 personen. Wij zijn immers een zelf-slachtende slager, waardoor wij alles op een locatie kunnen aanbieden.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Bestel nu het barbecuepakket voor uw evenement bij onze slagerij

Wilt u een barbecuepakket voor een grote groep bestellen? Bekijk dan het beschikbare aanbod bij ons op de website. U kunt kiezen voor een online bestelling en deze te laten thuisbezorgen. Daarnaast kunt u zeker ook langskomen bij onze winkel in Elsendorp voor afhalen of bestellen. Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0492 352023.

Winkelwagen