Barbecue

Grote groepen

Organiseert u binnenkort een barbecue en wilt u vlees kopen voor de grote groep die u verwacht in of rondom Gemert? Slager Vogels in Elsendorp biedt een uitgebreide selectie aan vlees voor op de barbecue, met pakketten voor een grote groep, bijvoorbeeld voor uw barbecue avond in Boekel. Het malse en smaakvolle vlees is van hoge kwaliteit, waardoor uw barbecue gegarandeerd slaagt! Het is mogelijk het barbecuepakket voor een grote of kleine groep online te bestellen, of kom bij ons langs in de winkel.

Zelf-slachtende slager

Kwaliteitsvlees

Eerlijk geprijsd

Organiseer een barbecue

GROTE OF KLEINE GROEP

Heeft u binnenkort een barbecue gepland en wilt u hiervoor een compleet barbecuemenu bestellen? Onze slagerij biedt u een selectie aan samenstellingen met vers vlees voor op de barbecue, ideaal voor grote groepen! De pakketten die wij aanbieden voor zowel grote als kleine groepen bestaan uit een mix van spiesen, burgers, steaks, worsten en ander vlees voor op de barbecue. Heeft u een speciaal verzoek of wilt u een extra hoeveelheid van een bepaald stuk vlees? Laat het ons dan weten.

Bij ons koopt u een barbecuepakket

Voor zowel een grote als kleine(re) groep

Bij onze slagerij heeft u ruime keuze wanneer u een barbecuepakket voor een grote groep wilt kopen. Zo koopt u bijvoorbeeld een standaard vleespakket, of kiest u voor een chic pakket met extra kwaliteitsvlees. Verwacht u een grote groep op uw barbecueavond? U bestelt bij ons barbecuevlees voor dertig personen of meer! Wij zijn immers een zelf-slachtende slager, waardoor wij alles op een locatie kunnen aanbieden.