Voordeelpakket met vlees bestellen

Alles onder één dak

Gevarieerd assortiment

Een eerlijke prijs

Wilt u een voordeelpakket met vlees bestellen? Bij Slager Vogels uit Elsendorp, nabij Gemert kunt u terecht voor diverse vleespakketten. Zo kunt u heerlijk genieten van een variatie aan lekker vlees, maar tegen een voordelige prijs. Dat is ideaal voor een etentje of barbecue. Bekijk ons beschikbare aanbod online.

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Een voordeelpakket met vlees bestellen doet u bij onze slagerij

Bent u op zoek naar een voordeelpakket met vers vlees, dat u kunt bestellen voor een evenement of gelegenheid? Dan zit u bij ons zeker goed. Slager Vogels is namelijk een zelf-slachtende slager. Dit betekent dat bij ons alles onder een dak gebeurd, waardoor wij exact weten waar ons vlees vandaan komt. Naast een voordeelpakket met vlees kunt u bij ons ook een compleet barbecuemenu bestellen. Zo bieden wij verzorgde barbecuepakketten aan voor grote groepen van 30 personen, maar ook voor kleinere groepen van 10 personen.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Bestel nu uw voordeelpakket bij onze slagerij

Wilt u graag een voordeelpakket met vlees bestellen bij onze slagerij in Elsendorp, nabij Gemert? Bekijk dan het uitgebreide assortiment online. U kunt eenvoudig online bestellen en kiezen voor afhalen of thuisbezorgen. Natuurlijk kunt u ook altijd een bestelling plaatsen in onze winkel. Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer weten over ons bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0492 352023.

Winkelwagen