Vlees kopen nabij Gemert

Alles onder één dak

Gevarieerd assortiment

Een eerlijke prijs

Wilt u vlees van de allerbeste kwaliteit kopen in Elsendorp in de omgeving van Gemert? Bij Slager Vogels in Elsendorp hebben wij het slachten, uitbenen en de verdere productie in eigen beheer. Hierdoor hebben wij een eigen gecertificeerde E.E.G. (Europese Economische Gemeenschap) slacht-/uitsnijruimte waar wij wekelijks runderen, kalveren, varkens en lammeren slachten. Dit is voor eigen verkoop, boerderijwinkels met vleesverkoop, diverse horecaklanten, webshops en catering, huisslachtingen voor boeren en buurtsupers.

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Uw wensen staan centraal wanneer u bij ons vlees komt kopen nabij Gemert

Alles staat bij ons in het teken van de wensen van de klant wanneer u vlees komt kopen bij ons in Elsendorp in de omgeving Gemert. Laat ons weten wat voor soort vlees u zoekt en wij zorgen dat u het krijgt of een passende oplossing ontvangt. Het vlees dat u bij ons koopt, is panklaar en per gewenst gewicht en aantal vacuüm verpakt. Daarnaast is het mogelijk om vlees voor op de barbecue te kopen bij ons nabij Gemert of de catering voor uw barbecue te laten verzorgen. Wij bieden compleet verzorgde pakketten met vlees, vis, vegetarische producten en huisgemaakte salades en sauzen.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Maak uw wensen kenbaar

Wat voor vlees wilt u graag kopen bij onze slagerij in Elsendorp nabij Gemert? Laat ons weten wat u zoekt en wij zijn u graag van dienst. Ontdek de malse vleeswaren uit ons assortiment en laat uw smaakpapillen een heuse smaaksensatie ervaren. Kom langs in de winkel in Elsendorp of kies ervoor om uw vlees online te bestellen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0492 352023.

Winkelwagen