Authentiek en ambachtelijk

Vlees van eigen bodem

Bij Slager Vogels ben je aan het juiste adres voor het slachten van eigen vee. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring en een E.E.G. Erkende slachterij en uit snijderij. We voldoen hiermee aan strenge regel en wetgeving om alles zorgvuldig en hygienisch te verwerken.

Ook hebben wij erkenning voor product bereidingen en product bewerkingen, zodat het vlees wat wij verwerken geborgd is voor verkoop aan huis en aan derden volgens onze vaste recepturen. Bij ons is vrijwel alles mogelijk voor verwerking. Ook hebben wij de apparatuur om alles na verwerking op maat vacuum te verpakken en te voorzien van een product etiket eventueel in uw eigen vormgeving en identiteit.

slachtplaats-afbeelding-slager-vogels

Slachten

En verwerking

Alle soorten runderen, waterbuffels, kalveren, schapen(lammeren), varkens, speenbiggen voor aan spit.
Dit zelfde geld voor het slachten en verwerken van Bio runderen, Bio Varkens, Bio kalveren, Bio waterbuffels, Bio Schapen.
Wij hebben een SKAL certificering hiervoor.

Na het

Slachten

Het karkas kan in zijn geheel weer worden opgehaald of bezorgd. Uiteraard kunnen wij de karkassen ook diepvries klaar maken. In dat geval zal er overlegd worden wanneer het u het beste uitkomt. Het verwerken kan al na 24 uur door koelen, maar een besterftijd van een of twee weken is ook mogelijk.

Is het dier helemaal voor uzelf? Prima! U wilt het in meerdere porties? Ook geen probleem! Wij houden soort bij soort en zetten desgewenst de bereidingswijze en –tijd op de soorten vlees. Erg handig als u het weer uit de diepvries haalt!

head3

Noodslachting?

Noodgevallen

Maandag is onze vaste slachtdag. Plan uw slacht daarom ook graag tijdig in zodat we het kunnen inplannen.

De dieren worden tijdig bij ons aangeleverd zodat deze nog kunnen uitrusten van de reis die gemaakt is. Als je zelf geen vervoersmiddel hebt is dat geen probleem wij bieden u een eigen ophaal service.

Op de slacht dag verricht de dierenarts van de NVWA de levende keuring om 8 uur ’s ochtends. Na het slachten, op dezelfde dag, wordt er een tweede keuring gedaan door de KDS. Tijdens het slachten blijft de identificatie met een natuurlijke hechting aan het dier, zodat uw eigen dier altijd terug te vinden is. Als de uitslagen van de verschillende onderzoeken bij ons bekend zijn, zijn de karkassen vrijgegeven voor verdere verwerking.

head1

Biologisch gelabeld

SKAL-certificering

Dat houdt in, dat we biologisch gelabeld zijn. Door deze certificering kunnen biologische veehouders (in de meest brede zin) hun vlees opwaarderen door de dieren bij Slager Vogels te laten slachten en te laten verwerken tot een perfect eindproduct, dat in overleg met de
klant volledig naar eigen wens wordt geportioneerd, verpakt en geëtiketteerd volgens de strenge voorwaarden.
Ook produceren we met biologische kruiden hiervoor hamburgers, worsten enz.

Extra

Service

Het laten invriezen van het vlees bij Slager Vogels.
Dit is een proces van een paar uur in onze shock vriezer die met veel vermogen het vlees op een goede snelle manier bevroren krijgt. De volgende dag kan het vlees ingevroren worden meegenomen.

Heeft u vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Of wilt u gewoon even praten over uw slagerswensen? Neem gerust contact met ons op.