Slagerij nabij Gemert

Alles onder één dak

Gevarieerd assortiment

Een eerlijke prijs

Wilt u vlees van de beste kwaliteit halen bij een slagerij in de omgeving van Gemert, dan is Slager Vogels in Elsendorp de aangewezen partij. Wij bieden de beste kwaliteit vlees tegen een eerlijke prijs voor de boer aan u! Ons vlees komt namelijk uit de directe omgeving, aangezien we samenwerken met lokale veehouders. Zij weten precies welke kwaliteit wij zoeken, waarna wij vervolgens het slachten, uitbenen en verwerken zelf uitvoeren.

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Als slagerij nabij Gemert bieden wij smaakvol vlees van de beste kwaliteit

Bij onze slagerij in Elsendorp, nabij Gemert vindt u een ontzettend ruim assortiment met diverse soorten vlees en vleeswaren. Ga bijvoorbeeld voor mals rundvlees, weide lamsvlees, beter leven varkensvlees, kippenvlees of gehakt. Als slager nabij Gemert hebben we het werkelijk allemaal! Gaat u barbecueën en zoekt u mals vlees van de slager in Elsendorp, de omgeving van Gemert, dan kunt u bij onze slagerij uitgebreide barbecuepakketten bestellen. Wij verzorgen complete barbecuemenu’s voor grote en kleine groepen, maar u kunt ook losse lappen barbecuevlees bestellen. Tevens bieden we heerlijk mals vlees aan voor op de gourmet en hebben we complete maaltijden in het aanbod.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Plaats uw bestelling of kom langs bij uw slager in omgeving Gemert

Weet u al precies wat voor stukken vlees u wilt bestellen van onze slagerij in Elsendorp, vlak bij Gemert of bent u benieuwd wat de slager u zelf zou aanraden? Kom dan langs in onze winkel in Elsendorp. Wij adviseren u graag. Ook is het mogelijk om op uw gemak online te bekijken wat onze slagerij in de buurt van Gemert in het aanbod heeft. Plaats vervolgens eenvoudig uw bestelling en wij bezorgen het vaak de volgende dag al. Wanneer u vragen heeft voor onze slager, over de weekaanbiedingen of over het aanbod van onze slagerij nabij Gemert, belt u naar 0492 352023.

Winkelwagen