Hoe werkt het?

Voor elk aangekocht product bij ons in de winkel ontvang jij Piggy spaarpunten welke je kan verzilveren tegen heerlijke producten uit onze winkel. Je ontvangt één Piggy spaarpunt voor iedere uitgegeven euro in onze winkel.

Met jouw gespaarde punten kun je vervolgens heerlijke producten bij ons in de winkel uitkiezen! Tegen welke producten jij jouw punten kan verzilveren is afhankelijk van jouw aantal gespaarde punten. We kunnen wel alvast verklappen dat je jouw punten zelfs kunt verzilveren voor een gratis barbecue!

Wil jij ook sparen met Piggy?

Sparen met Piggy is geheel gratis! Kom naar onze winkel en laat jouw e-mailadres achter en jij ontvangt van ons een gratis Piggy spaarkaart. Vervolgens wordt bij iedere aankoop in onze winkel jouw kaart gescand en worden Piggy spaarpunten bijgeschreven op jouw account. Een bijkomend voordeel van Piggy is dat je met één pasje kunt sparen bij alle winkels welke aangesloten zijn bij Piggy!

Tegen welke producten kon ik mijn spaarpunten verzilveren?

Ben je benieuwd hoeveel punten je al hebt gespaard en tegen welke producten jij deze spaarpunten kunt verzilveren?

Door in te loggen met jouw account bij www.piggy.nl of met de Piggy app wordt direct inzichtelijk hoeveel punten jij al gespaard hebt en tegen welke producten deze punten kunnen worden verzilverd! Gemakkelijk toch?! Het is wel belangrijk dat je even de onderstaande stappen volgt voor het aanmaken van een account!

Hoe maak ik een Piggy account aan?

Ga naar Piggy óf de download de Piggy App en login of registreer met jouw e-mailadres.

Ga naar Piggy
Kies rechtsboven voor ‘log in consument’ en kies vervolgens voor ‘wachtwoord vergeten’
Vul het e-mailadres in dat je hebt achtergelaten in onze winkel. Vervolgens ontvang je een mail met een link voor het aanmaken van een wachtwoord voor jouw account.

Je bent helemaal klaar om te sparen voor heerlijke producten van Slager Vogels met Piggy!!