Gourmetpakket bestellen

Alles onder één dak

Gevarieerd assortiment

Een eerlijke prijs

Wilt u een gourmetpakket bestellen online? Dan wilt u uiteraard wel een gevarieerd gourmetpakket ontvangen met écht kwaliteitsvlees. Daar bent u bij Slager Vogels van verzekerd. Haal bij onze slagerij in Elsendorp, vlak bij Gemert en De Mortel, een gourmetpakket met hamburgers, speklapjes, shaslicks, saté en nog veel meer. Zo heeft u alles in huis uw gourmetavond te laten slagen! Bekijk ons uitgebreide aanbod online. 

Online bestellen

Plaats hier uw bestelling
Lekker kwaliteits vlees

Barbeceu

Geniet van heerlijke compleet verzorgde barbecue
of stel uw eigen mix samen

Bakkerij Vogels

Brood en banket van bakkerij Vogels uit Gemert

Een smaakvol en veelzijdig gourmetpakket bestellen in de regio Gemert

Bij Slager Vogels in Elsendorp, nabij De Mortel en Gemert, kunt u gourmetvlees bestellen met écht verse vleesproducten. Wij werken al 25 jaar volgens vast receptuur. Zo kunt u bij ons terecht voor vlees met een clear label, zonder toevoegingen van diverse E-nummers. Bovendien gebeurt alles bij ons onder één dak. Het slachten, uitbenen en het verwerken van het vlees voor verschillende doeleinden en producten doen wij zelf. Dat maakt ons dan ook zo uniek! Hierdoor bieden wij u mals, smaakvol en verantwoord vlees aan wanneer u een gourmetpakket gaat bestellen uit onze slagerij nabij Gemert en De Mortel. Naast vlees en vleeswaren voorzien wij u ook graag van salades, sauzen en vers brood om uw gourmetavond compleet te maken.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

Bestel een gourmetpakket naar keuze bij onze slagerij nabij Gemert en de Mortel

Wilt u een gourmetpakket bestellen bij onze slagerij nabij Gemert en De Mortel? Bekijk dan het aanbod online. U kunt gemakkelijk en snel 24 uur per dag een gourmetpakket bestellen via onze webshop. Als u het pakket vandaag bestelt, heeft u het morgen al in huis of is het af te halen in de winkel. Gaat u een klassiek, chique, puur of feestelijk gourmetpakket uit onze winkel nabij Gemert bestellen? Bekijk het volledige assortiment en maak uw keuze. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492 352023.

Winkelwagen