Lamsrack
€41,17
Beschrijving
Prik onder het vet plakjes knoflook en rozemarijntakjes. Bak in een droge bakpan eerst de vetkant goudbruin. Nu ontstaat in de pan ruim voldoende braadvet om de rest van het vlees te bakken. Bak de lamsrack krokant en tot de status bijna-medium. Haal het vlees uit de pan en laat het 20 minuten op een warme plek rusten. Zout en peper het vlees en zet het een paar minuten in een hete oven van 200 °C, totdat deze warm en medium is. Dan pas snijden.
Bak het vlees eerst aan de kant waar het vet zit.Er ontstaat in de pan ruim bakvet waar in je de andere zeiden een mooie bruinen korst kunt bakken.
Extra informatie
Ingrediënten | Gaar, af, tot, kern, 55-60, rosè, tip, Prik, onder, het, vet, plakjes, knoflook, en, rozemarijntakjes. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.