Lamsbout zonder been
€51,75
Beschrijving
De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot ( iets kortere bereidingstijd) bereid worden. Dat gebeurt bij voorkeur in de oven of in een grote pan of barbecue met deksel. Met bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rose blijven dan is hij op z’n lekkerst. De kerntemperatuur* moet circa 60°C bedragen.
Aanbraden in de pan en dan op 150º à 160°C in de oven. Geef lamsbout zeker een uur om gaar te worden in de oven.
Extra informatie
Ingrediënten | Regelmatig, bedruipen, met, braadvocht., Kern, 60°, C. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.