Runderrollade Salsa di Nocci

11,30

Runder rollade van rosbief gevuld met een heerlijke Italiaanse kruiding en garnering.

Artikelnummer: 153 Categorie:

Beschrijving

Bereidingswijze:

  • Leg de rollade 1 uur voor dat je deze gaat bakken uit de koelkast.
  • Bak de rollade rond om mooi bruin in voldoende bakvet, tip gebruik olie en roomboter. Verhit eerst de olie op hoge tempratuur en voeg hier later de roomboter bij.
  • Bereken je bereiding tijd: 
    Rood = 2 x de hoogte in cm + 5 minuten 
    Rose = 4 x de hoogte in cm + 5 minuten
    doorbakken = 7 x hoogte in cm + 15 minuten.
  • Verwarm de oven voor op 180 a 200 graden
  • Na het bakken bedek de rollade 10 minuten in aluminiumfolie

Wijn tip Milenrama ‘Crianza’ 2018, is een volle rode wijn die op frans en amerikaas eikenhout gerijpt heeft, niet te veel maar ook zeker niet te weinig.
Een rijping van 12 maanden wat een heerlijk volle Rioja wijn maakt!

Extra informatie

Voedingswaarde

energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Runderrollade Salsa di Nocci” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *