Runderrollade Salsa di Nocci
€11,30
Runder rollade van rosbief gevuld met een heerlijke Italiaanse kruiding en garnering.
Beschrijving
Bereidingswijze:
- Leg de rollade 1 uur voor dat je deze gaat bakken uit de koelkast.
- Bak de rollade rond om mooi bruin in voldoende bakvet, tip gebruik olie en roomboter. Verhit eerst de olie op hoge tempratuur en voeg hier later de roomboter bij.
- Bereken je bereiding tijd:
Rood = 2 x de hoogte in cm + 5 minuten
Rose = 4 x de hoogte in cm + 5 minuten
doorbakken = 7 x hoogte in cm + 15 minuten. - Verwarm de oven voor op 180 a 200 graden
- Na het bakken bedek de rollade 10 minuten in aluminiumfolie
Wijn tip Milenrama ‘Crianza’ 2018, is een volle rode wijn die op frans en amerikaas eikenhout gerijpt heeft, niet te veel maar ook zeker niet te weinig.
Een rijping van 12 maanden wat een heerlijk volle Rioja wijn maakt!
Extra informatie
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
---|
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.