Ossenhaas voor Beef Wellington
€55,60
Beschrijving
Het meest begeerde deel van de koe, waaruit onder andere de tournedos wordt gesneden. De ossenhaas is een dunne spier die op de lendewervels ligt en gedurende het leven van de koe bijzonder weinig uitvoert. Heel mals, fijne structuur, bijna geen vet of bindweefsel. Hele runderhazen kunnen mooi in de oven of barbecue gebraden worden. Dit deel word speciaal gesneden om beef wellington van te maken en word dan ook gesneden uit het middenstuk zodat deze overal gelijk is.
Extra informatie
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
---|
Andere suggesties…
-
- Low & slow, Steaks & roast, Vers vlees specialiteiten en rollades Kerst
Ribeye aan stuk
- €19,45
- + Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
-
- Low & slow, Special cuts
Boston Butt
- €48,40
- + Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.