Ossenhaas voor Beef Wellington

55,60

Beschrijving

Het meest begeerde deel van de koe, waaruit onder andere de tournedos wordt gesneden. De ossenhaas is een dunne spier die op de lendewervels ligt en gedurende het leven van de koe bijzonder weinig uitvoert. Heel mals, fijne structuur, bijna geen vet of bindweefsel. Hele runderhazen kunnen mooi in de oven of barbecue gebraden worden. Dit deel word speciaal gesneden om beef wellington van te maken en word dan ook gesneden uit het middenstuk zodat deze overal gelijk is.

Extra informatie

Voedingswaarde

energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ossenhaas voor Beef Wellington” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…