Kalfsoester
€5,24
Beschrijving
Malse Kalfsoester bereiden: Laat de kalfsoesters op kamertemperatuur komen en bestrooi ze met zout. Roer in een kom de mosterd, peterselie, bieslook en paneermeel door elkaar. Verhit de boter met olijfolie in een koekenpan. Temper het vuur en bak de kalfsoester ? 3 minuten per kant rosé. Schep het vlees uit de pan en houd het warm onder alu-folie. Schenk het bakvet bij het mosterdmengsel en roer het goed door elkaar. Besmeer elke kalfsoester met het mengsel en leg ze in een vuurvaste schaal. Grill de kalfsoesters ? 1 minuut onder de grill tot ze een mooi korstje hebben.
Uur vooraf uit koelkast.
Bakken als biefstuk 2×2 minuten.
Extra informatie
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
---|
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.