Rosbieflap

2,58

Artikelnummer: 110 Categorie:

Beschrijving

De Rosbieflappen vook wel baklappen genoemd zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rose gegeten worden. Deze heerlijk malse Rosbief snijden we van onze luxe vleesrunderen uit de Peel die bij ons van slacht, besterven tot en met de portionering in eigen hand hebben. Dat maakt dit vlees uniek in smaak en staat in een duurzaam proces.

Uur voor bereiden buiten de koeling leggen.
Bakken 6 tot10 minuten
Barbecuen 6 tot 10 minuten

Extra informatie

Voedingswaarde

energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rosbieflap” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…