Rosbieflap
€2,58
Beschrijving
De Rosbieflappen vook wel baklappen genoemd zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rose gegeten worden. Deze heerlijk malse Rosbief snijden we van onze luxe vleesrunderen uit de Peel die bij ons van slacht, besterven tot en met de portionering in eigen hand hebben. Dat maakt dit vlees uniek in smaak en staat in een duurzaam proces.
Uur voor bereiden buiten de koeling leggen.
Bakken 6 tot10 minuten
Barbecuen 6 tot 10 minuten
Extra informatie
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
---|
Andere suggesties…
-
- Rundvlees uit de peel, Steaks & roast
Biefstuk
- €3,88
- + Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
-
- Rundvlees uit de peel, Steaks & roast
Kogel Biefstuk
- €4,59
- + Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.