Hacheevlees
€6,15
Beschrijving
Hacheevlees is bij voorkeur iets doorregen. Dit omdat dit lekkerder, smaakvoller en malser is. Wij snijden dit van riblappen. Houdt je niet van doorregen dan kun je ook runder poulet of soepvlees gebruiken Bereiding: Laat het vlees iets op kamertemperatuur komen. Rondom stevig aanbakken eventueel met grof gesneden ui. Advies; Haal het vlees uit de pan en blus af met water, wijn of port. Leg het vlees terug en stoof rustig minimaal 2,5 uur
Koken 100-120 minuten
Smoren 100-120 minuten
Stoven 100-120 minuten
Extra informatie
Voedingswaarde | energie_kj=692, energie_kcal=166, vetten=9.5, vetten_verzadigd=4.2, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
---|
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.