Braadvlees

6,83

Beschrijving

25 tot 30 minuten braden (500 gram) 15 tot 20 minuten braden (350 gram) Blus het vlees na het dichtschroeien af met warm water, warme bouillon of wijn op kamertemperatuur. Toevoeging van koude vloeistoffen maakt het vlees minder mals. Je kunt het vlees beter even uit de pan halen. Het snijden van rundvlees: Gebruik voor het snijden van het vlees een scherp, glad mes. Snijd rosbief en braadstuk zoveel mogelijk dwars op de draad en snijd het dun. Op het vlees staan kleine insnijdingen. Hierdoor kun je het vlees makkelijk in de juiste richting snijden zodat het zo mals mogelijk blijft. https://nl.wikihow.com/Braadstuk-klaarmaken voor meer tips.

15 tot 20 minuten braden (350 gram)
25 tot 30 minuten braden (500 gram)

Extra informatie

Voedingswaarde

energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Braadvlees” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…