Braadlap
€3,38
Beschrijving
Mooie magere runder braadlappen Bereiding 1. Smelt de boter in een braadpan en braad het vlees op hoog vuur rondom aan. 2. Snijd de ui fijn en laat deze op een matig vuur meefruiten. 3. Vermeng de tomatenpuree met de azijn en voeg dit samen met het laurierblaadje en de kruidnagels toe. 4. Giet er 2 dl warm water bij langs de rand van de pan. Voeg een verkruimelde plak ontbijtkoek toe en laat het vlees op een laag vuur met het deksel op de pan in ± 120 minuten gaar stoven. 5. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
Hoe te bereiden.
Smoren 90-120 min
Stoven 90-120 min
braden 20- 40 min.
Extra informatie
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
---|
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.