Braadlap

3,38

Artikelnummer: 117 Categorie:

Beschrijving

Mooie magere runder braadlappen Bereiding 1. Smelt de boter in een braadpan en braad het vlees op hoog vuur rondom aan. 2. Snijd de ui fijn en laat deze op een matig vuur meefruiten. 3. Vermeng de tomatenpuree met de azijn en voeg dit samen met het laurierblaadje en de kruidnagels toe. 4. Giet er 2 dl warm water bij langs de rand van de pan. Voeg een verkruimelde plak ontbijtkoek toe en laat het vlees op een laag vuur met het deksel op de pan in ± 120 minuten gaar stoven. 5. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.

Hoe te bereiden.
Smoren 90-120 min
Stoven 90-120 min
braden 20- 40 min.

Extra informatie

Voedingswaarde

energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Braadlap” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *