Kersthaasje met brie en parmaham

6,95 per stuk

Varkenshaas in een knoflook tuinkruiden marinade op een bedje van hollandaise saus met brie, parmaham en zontomaatjes

Beschrijving

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 165 graden celsius 
  • Bak de haaspuntjes in  20-25 minuten mooi rose

Wijn tip: Cosos een rode kruidige maar soepele wijn. Of een vollere witte wijn.

In voorverwarmde oven 20 – 22 minuten op 180 graden Celsius

Extra informatie

Voedingswaarde

energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kersthaasje met brie en parmaham” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…