Peelham in Beenhamsaus

4,95 per stuk

Beschrijving

Peelham in Beenhamsaus. Bestaat uit gesneden Peelham 200 gram en 100 gram heerlijke Beenhamsaus Makkelijk au bain marie warm te maken.

15 min. in heet water, niet koken. in verpakking.

Allergenen: eiwit, eigeel, ei, gluten, tarwe, koriander, soja, melk, lactose, selderij, mosterd

Extra informatie

Ingrediënten

Peelham, gesneden, 66%, [varkensvlees, 95%, nitrietzout, 2%, [zout, (antiklontermiddel:, E535), nitriet], marinade, [honing, suiker, water, whiskey, raapolie, kleurstof:, E150c, verdikkingsmiddel:, E412, E415, propyleenglycol, kruiden, specerij, aroma], stabilisator, [glucosestroop, stabilisator:, E451, E450, zout, antioxidant:, E301, aroma]], beenhamsaus, 33%, [saus, 100%, [water, honing, plantaardige, olie, (raapzaad, zonnebloem), glucose, fructosestroop, tomatenpuree, azijn, kruiden, en, specerij, (MOSTERDzaad, chilipeper, kurkuma, koriander, komijn, venkelzaad, gemberpoeder, dragon, fenegriek, (peulvruchten), dille, zwarte, peper, kruidnagel, kardemom, nootmuskaat, rozemarijn, witte, peper, kaneel, knoflookpoeder, cayennepeper), appelsap, zout, gemodificeerd, zetmeel, (mais, aardappel), EIgeel, dextrose, ananas, suiker, yoghurt, (MELK), verdikkingsmiddel:, E415, E412, conserveermiddel:, E202, E211, maltodextrine, zetmeel, (mais, TARWE, GLUTEN), aroma, melasse, appelextract, aroma, (kruiden), aroma, (SELDERIJ, SOJA), voedingszuur:, E330, E260, E270, invertsuikerstroop, rijstmeel, ui, uipoeder, zoetstof:, E959, MELKEIwit, aroma, (gember), antioxidant:, E385, paprikaconcentraat, zoethoutpoeder, aroma, (rozemarijn), zoethoutwortelpoeder, gistextract], (LACTOSE)]

Allergenen

eiwit, eigeel, ei, gluten, tarwe, koriander, soja, melk, lactose, selderij, mosterd

Voedingswaarde

energie_kj=867.69, energie_kcal=207.58, vetten=12.73, vetten_verzadigd=0.50, koolhydraten=10.70, suikers=9.14, vezels=0.40, eiwitten=12.74, zout=2.34

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peelham in Beenhamsaus” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…