Kipfilet naturel Half

2,15

Heerlijk malse wellfoort kipfilet 

Kies je voor Wellfoort Farms, dan kies je voor pure kip. Grootgebracht door boerenfamilies met liefde voor hun vak en begaan met het welzijn van hun kippen.

Wellfoort kip is volledig vrij van antibiotica. Da’s niet alleen goed nieuws voor de kip, maar ook voor jou. Want dankzij vitale kip kun jij nog gezonder genieten.

Artikelnummer: 301 Categorie:

Beschrijving

Kipfilet puur Hollandse kip Plantaardige voeding Zeer hoge hygiëne eisen Strakke begeleiding en controle (KIWA-VERIN) 100% Antibiotica vrij 100% Salmonella vrij Herkomst De boer en zijn kippen Deze kippen krijgen elke dag de beste verzorging die er maar is! Elke dag weer controleert de boer alle dingen die bijdragen aan het dierenwelzijn van de kip. Wij vinden het belangrijk dat onze kippen een goed leven hebben. Dit houdt onder andere in dat de kippen altijd de beschikking over vers water hebben, ze een natuurlijk dag en nachtritme hebben en een goede verzorging ontvangen. Daarom selecteren we onze pluimveehouders ook zorgvuldig uit! Voeding van de kip Voor elke levensfase van de kip is er speciaal voer. Het voer bestaat voornamelijk uit soja, tarwe en mais. Altijd afgestemd op de behoefte van de kip. Verantwoorde voeding voor de kip zorgt voor gezond kippenvlees op uw bord. Het voer wat de kippen krijgen is 100% plantaardig en het grootste gedeelte van de grondstoffen komen uit Europa zelf! Liever kipfilet op smaak kies dan uit de gemarineerde kip soorten.

Bakken in voldoende goed verhitte boter:
2×4 minuten

Extra informatie

Voedingswaarde

energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kipfilet naturel Half” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *