Kalkoen filet

11,97

Artikelnummer: 309 Categorie:

Beschrijving

Het dikke deel van de kalkoenborst wordt ontdaan van het vel en de aanhangende vliesjes en peesjes. De filet is botermals en mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder op de barbecue.

De kalkoenfilet om en om bakken. 10 a 15 min. Je kunt de gaarheid testen door met een satépen tot in het hart van de filet te steken. Als er wit vocht uit komt is de filet gaar. Je kunt ook de kernthermometer (kern 85°C) gebruiken.

Extra informatie

Voedingswaarde

energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kalkoen filet” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *