Slavink
€1,89
Beschrijving
Gemengd gehakt ingerold in twee dun gesneden lapjes vers spek. Bereiding: Laat het vlees iets op kamertemperatuur komen. Verhit een royale hoeveelheid boter. Braad de slavinken op niet te hoog vuur gaar in +/- 22 a 25 minuten.
Bak de slavink in 3 minuten rondom lichtbruin. Draai het vuur lager en braad de slavinken in 15 minuten rondom bruin en gaar. Keer het vlees geregeld.
Allergenen: gluten, koriander, rogge
Extra informatie
Ingrediënten | varkensvlees, koriander, mais, rogge, gluten, zout, specerijen. |
---|---|
Allergenen | gluten, koriander, rogge |
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.