Rundergehakt naturel

4,47

Beschrijving

Veelzijdig rundergehakt Een ouderwetse gehaktbal, rul door de pasta, als basis door ovengerechten: rundergehakt is eigenlijk altijd wel goed. Niet te vet, veelzijdig en dus perfect voor de ‘doordeweekse keuken’. Rundergehakt Regiorund is dus ook niet voor niets een hardloper in onze winkels. Rundergehakt Regiorund Dit rundergehakt is afkomstig van Regiorund: rundvlees uit de regio, door ons geselecteerd bij boeren met wie we al jaren samenwerken. Geen vleesschandalen, maar (h)eerlijk rundvlees, wat het leven én de smaak ten goede komt. De dieren grazen zomers buiten in natuurgebieden en hun menu bestaat – naast vers gras – uit Lucerne (luxe gras met hoge voedingswaarden), mais, granen, aardappelen en een dagelijkse portie vitaminen en mineralen. De dieren hebben alle ruimte en worden met liefde verzorgd. Die respectvolle aanpak proef je aan dit rundergehakt: het vlees heeft een authentieke rundvleessmaak. Zoals het vroeger al was en zoals het hoort te zijn…

Bakken 8-10 minuten
Braden 14-20 minuten
Roerbakken 8-10 minuten

Extra informatie

Ingrediënten

Rundsvlees, 100, %

Voedingswaarde

energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rundergehakt naturel” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…