Speklap zonder zwoerd

1,69

Artikelnummer: 209 Categorie:

Beschrijving

De speklap zonder zwoerd is afkomstig van het buikspek van een varken, welke tot de magerste speksoort behoort. De speklap wordt gesneden in een lapje van ongeveer 125 gram. Wilt u een buikspek aan stuk kies dan hieronder voor de pork belly.

Laat het vlees in ca. 15 minuten op kamertemperatuur komen en dep het droog met keukenpapier. Bestrijk de speklappen aan beide kanten met mosterd.

Extra informatie

Ingrediënten

Verhit, de, boter, in, een, Koekenpan, en, wacht, tot, een, deel, van, het, schuim, is, weggetrokken., Laat, het, vlees, dichtschroeien, en, bestrooi, met, zout, en, peper., Bak, de, speklappen, -, op, een, matig, hoog, vuur, zonder, deksel, -, ca., 10, minuten, aan, elke, kant, tot, het, vlees, bruin, en, krokant, is.

Voedingswaarde

energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speklap zonder zwoerd” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…