Speklap zonder zwoerd
€1,69
Beschrijving
De speklap zonder zwoerd is afkomstig van het buikspek van een varken, welke tot de magerste speksoort behoort. De speklap wordt gesneden in een lapje van ongeveer 125 gram. Wilt u een buikspek aan stuk kies dan hieronder voor de pork belly.
Laat het vlees in ca. 15 minuten op kamertemperatuur komen en dep het droog met keukenpapier. Bestrijk de speklappen aan beide kanten met mosterd.
Extra informatie
Ingrediënten | Verhit, de, boter, in, een, Koekenpan, en, wacht, tot, een, deel, van, het, schuim, is, weggetrokken., Laat, het, vlees, dichtschroeien, en, bestrooi, met, zout, en, peper., Bak, de, speklappen, -, op, een, matig, hoog, vuur, zonder, deksel, -, ca., 10, minuten, aan, elke, kant, tot, het, vlees, bruin, en, krokant, is. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.