Hals karbonade zonder been

1,60

Artikelnummer: 204 Categorie:

Beschrijving

Hals/ schouderkarbonade is afkomstig van de karbonadestrook van het varken. Is voor veel doeleinde te gebruiken. De meest voorkomende zijn als lapje, nasi/ bami vlees of voor een stoofpotje. Bereiding: Laat het vlees iets op kamertemperatuur komen. Boter goed heet. Bak beide kanten +/- 4 a 5 minuten. Dit afhankelijk van de dikte.

Bakken 11-14 minuten
Bakkerellen 11-14 minuten

Extra informatie

Voedingswaarde

energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hals karbonade zonder been” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…