Bourgondische rib aan stuk
€15,92
Bourgondische rib, is een mooi stuk varkensfilet zonder been in een jasje van heerlijke oriëntaalse kruiden.
Beschrijving
De favoriete specialiteit van Slager Gijs die deze Bourgondische rib receptuur zelf heeft ontwikkeld. De bourgondische rib is gemaakt van varkensfilet zonder been en wordt gepekeld met zout en kruiden om op smaak te brengen. Vervolgens wordt de filet samen met een heerlijke melange van specerijen en kruiden verpakt wat ervoor zorgt dat het een heerlijke smaak sensatie krijgt. Zowel warm als koud gegaard in een salade een ware aanrader voor de feestdagen.
Bourgondische rib zonder verpakking in een oven schaal. Voorverwarmde oven op 160 graden tot kern 68/70 graden is of ongeveer 30 min in de oven
Allergenen: koriander, sesam
Extra informatie
Ingrediënten | Sesame, koriander, glutamaat, (E620, E625) |
---|---|
Allergenen | koriander, sesam |
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
Andere suggesties…
-
- Borrel en Bites
Handels Ho(o)p
- €3,25 per stuk
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.