Barbecue
Wij bieden u een uitstekende service als het gaat om een gezellige compleet verzorgde barbecue met familie, vrienden, collega´s of met uw vereniging. Slager Vogels verzorgd en ont zorgt voor u met een zeer uitgebreide service. Met diverse keuzes vlees en vis menu’s, aangevuld met 4 bijpassende sausen, 3 verse ambachtelijke rauwkostsalades, opgemaakte Huzarensalade, Stokbrood en kruidenboter. Wij leveren het pakket compleet bij u aan al vanaf 10 personen in de straal van 10 kilometer. Hier heeft u verder geen kosten over.

Wat leveren wij mee aan materiaal? Denk aan een barbecue met briketten en gereedschap, borden, bestek en servetten. Mocht u buiten ons bezorggebied vallen neem contact met ons op via de mail of telefoon, dan kunnen wij met u verdere afspraken maken m.b.t. u bestelling. De bezorger maakt met u een afspraak wanneer wij de spullen weer vuil op komen halen, want Slager Vogels doet voor u de afwas.


Barbecue-tips

  • Steek de barbecue tijdig aan, tenminste 1 uur voor u wil beginnen met eten.
  • Hoe doet u dit: Leg een bergje briketten aan de uiteinden van de barbecue. Leg in de midden van de barbecue zo´n 6 aanmaakblokjes en steek deze aan totdat deze goed branden. Pak een barbecuetang en steek de blokjes aan beide zijden in een denkbeeldige driehoek tussen de kolen in. Strooi dan in de midden nog een dun laagje kolen erbij.
  • Wanneer de briketten niet meer rood gloeiend kijken (vlammen) en de briketten bijna grijs kleuren, heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  • Voeg tijdig nieuwe kolen toe, dan hoeft u de barbecue niet opnieuw aan te steken. Uw barbecue hoeft eigenlijk niet bijgevuld te worden omdat de brandingstijd van de briketten minimaal 6 uur is.
  • Geef het vlees tijd om bruin te worde; teveel om en om draaien is niet goed. Trek u vlees nooit los van de barbecue dit is er niet goed voor.
  • Tip van de Chef; Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te betrijken blijft het vlees sappiger.
  • Gebruik een tang (dus geen vork) om het vlees op het rooster te leggen en om te keren. Hierdoor blijven de vleessappen in het vlees bewaard.
  • Alle vleesproducten barbecue zijn al heerlijk op smaak gebracht met onze vaste recepturen. U hoeft hierdoor niets meer aan het vlees toe te voegen om het op smaak te brengen.
  • Laat u lekker stukje vlees niet zwart worden. Haal het uit de vlammen deze zorgen voor roetvorming op het vlees. Dit is zonde van u vlees en niet goed voor uw gezondheid!
  • Als u lekker een stukje vlees gebakken heeft neem een kijk je bij de ambachtelijke salades, sausjes en brood om u bordje compleet te maken.


BEZORGENOPENINGSTIJDEN


CONTACT
 
Tel.

Locatie