Passie voor kwaliteit

Feestelijk genieten

Gemakkelijk en smaakvol

Onze

Slagerij biedt smaakvol vlees van de beste kwaliteit

Wilt u vlees van de beste kwaliteit kopen bij een slagerij in Elsendorp, nabij Gemert? Dan is Slager Vogels in Elsendorp de aangewezen partij. Wij bieden vlees van de beste kwaliteit aan, tegen een eerlijke prijs voor de boer. Ons vlees komt uit de directe omgeving, aangezien we samenwerken met lokale veehouders. Zij weten precies welke kwaliteit wij zoeken, waarna wij als slager nabij Gemert, het slachten, uitbenen en verwerken zelf uitvoeren.

slager-vogels-gemert-elsendorp-slagerij-impressie-winkel-3
slager-vogels-gemert-elsendorp-slagerij-impressie-winkel-2
slager-vogels-gemert-elsendorp-slagerij-impressie-winkel-1
voordeel-pakket-mei.jpg

Eigen

Slagerij

Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardig vlees, ambachtelijk bereid en met oog voor mens, dier en milieu.

cc7e9a62-9459-485b-9b91-16d7b5403abe

Plaats uw bestelling of kom langs bij uw slager

Weet u al precies wat voor stukken vlees u wilt kopen onze slagerij, of bent u benieuwd wat de slager u zelf zou aanraden? Kom dan langs in onze winkel. Wilt u liever online vlees bestellen? Bekijk op uw gemak het aanbod van onze slagerij online. Plaats uw bestelling en profiteer in de meeste gevallen van een bezorging de volgende dag! Wanneer u vragen heeft voor onze slager, over de weekaanbiedingen of over ons aanbod belt u naar 0492 352023.

Wat klanten zeggen