Huisslachtingen




Mocht u een dier willen slachten kunt u via de mail of telefonisch een afspraak maken met onze Chef slager hij zal u dier inplannen voor de slacht. U bespreekt met de slager wat u verder moet doen en wat u wilt dat gebeurt met de verdere verwerking van uw vlees. Hierin zijn verschillende mogelijkheden mogelijk. Informeer hierna bij de Chef slager. Denk hierbij aan gehakt/worst, hamburgers, biefstuk, rollade, reepjes, marinades enz. Wel of niet verpakt, vers of ingevroren. Als u vee bij ons wil laten slachten dan kunt u het zelf komen brengen maar, er is ook een mogelijkheid dat er in overleg het vee opgehaald wordt door ons.



Ons dagelijks vlees



  • Kwaliteitsvlees, bereid met kennis en passie voor het ambacht
  • Langer vers door de vacuümverpakking
  • Beter behoud van smaken en het natuurlijke vochtgehalte
  • (H)eerlijk vlees zonder vriesbrand
  • Compact verpakt voor optimaal benut van de vriezer

Zoeken



Opzoek naar een specifiek product? Zoek hem hier. Staat het product waarnaar u zoekt er niet bij? Bel ons: Tel. 0492 352023.

Bezorgen



Voer hier uw postcode in om te zien of we ook bij u bezorgen. Wij bezorgen gratis vanaf 130 euro.